6111 Sayılı Yasa İle Su Ve Emlak Borçlarına Af Çıktı

Turkiye-Rehberi.Net Pinterest Turkiye-Rehberi.Net WhatsApp Turkiye-Rehberi.Net Facebook Turkiye-Rehberi.Net Twitter Turkiye-Rehberi.Net LinkedIn Turkiye-Rehberi.Net Çıktı Al Turkiye-Rehberi.Net Gmail Turkiye-Rehberi.Net Email Gönder
Resmi Gazete'de yayınlanan 6111 sayılı (torba yasa) kanunla su ve emlak borçlarına af çıktığı bildirildi.
Resmi Gazete'de yayınlanan 6111 sayılı (torba yasa) kanunla su ve emlak borçlarına af çıktığı bildirildi.

Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut "Bazı alacakların yeniden yapılandırılması ile ilgili mali affın Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından su ve emlak vergisi borçları da yeniden yapılandırılıyor. Su ve vergi borcu olan vatandaşların son başvuru tarihini beklemeden belediyemize başvuru yapmaları gerekmektedir. Vatandaşlarımızın başvurusu ile emlak vergisi ve su borçlarının tüm faizlerini siliyoruz, ayrıca vatandaşlarımız isterlerse kalan ana paralarını 12, 18, 24, 36 aya kadar taksitlendiriyoruz.

Ayrıca şimdiye kadar beyanlarını hiç vermeyen mükelleflerin de beyanda bulunmaları halinde onların da faizlerinin tamamı silinecektir. Bu hususta yapılacak müracaatlar 02 Mayıs 2011 pazartesi günü mesai bitiminde son bulacaktır, sıkışıklığa meydan vermeden bir an önce başvurularını yapmaları gerekmektedir" dedi.

SSK Sorgulamaları