2012 Güneş Sigorta'da hasarın atılım yılı olacak

Turkiye-Rehberi.Net Pinterest Turkiye-Rehberi.Net WhatsApp Turkiye-Rehberi.Net Facebook Turkiye-Rehberi.Net Twitter Turkiye-Rehberi.Net LinkedIn Turkiye-Rehberi.Net Çıktı Al Turkiye-Rehberi.Net Gmail Turkiye-Rehberi.Net Email Gönder
Güneş Sigorta’nın tüm Hasar Birimi çalışanları, 2012’de “Hasar Yönetimi” konusunda uygulanmaya başlanan yeni çalışma modeli ile 2012 hedeflerinin paylaşıldığı toplantıda biraraya geldi. Etkinlik, 26 Şubat Pazar günü Güneş Sigorta Genel Müdürlük binasında gerçekleştirildi.
Organizasyon kapsamında profesyonel tiyatro sanatçıları tarafından gerçekleştirilen gösteride, gerek ekipler arasındaki gerekse sigortalılar ve birim çalışanları arasındaki ilişki teatrel bir yorumla sahnelendi. Katılımcılar, eğlenceli ve aynı zamanda empati kurmaya, birbirlerinin iş süreçlerini anlamaya destek olan skeçler ile keyifli dakikalar yaşadı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Güneş Sigorta Genel Müdürü Serhat Süreyya Çetin, “Geçtiğimiz dönemde satış ve farklı teknik birimlerde iş yapış şekillerimizi sorguladık, yeniden yapılandırma çalışmalarına gittik ve bunların sonucunda şirket olarak çok da başarılı sonuçlar aldık. Aynı süreç, şimdi de hasar birimimiz için işliyor, süreçlerimizi gözden geçiriyor, yeniden yapılanmamızı gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalar ile birlikte hizmet kalitemizi daha da yükselteceğiz” dedi.

Hasar hizmetini bölgelerde vermeyi sürdüreceklerini belirten Çetin sözlerini şöyle sürdürdü; “Sigortalılarımızın ve acentelerimizin bize en çok ihtiyaç duyduğu an olan hasar anında onların yanında olmaya devam edecek, bize en kısa sürede ulaşabilecekleri mesafede kalacağız. Güçlü stratejimiz ve uzman merkezi yönetimimizle de bu noktaların her birinde aynı standartta ve yüksek kalitede hizmet verilmesini sağlayacağız. 2012 hasarın atılım yılı olacak.”